yeter ya hergun bı acıp bı kapatıyosunuz ne bu aq cocuk oyunumu
5 posters
Yazar
Konu: yeter ya hergun bı acıp bı kapatıyosunuz ne bu aq cocuk oyunumu Çarş. Eyl. 10, 2008 1:48 pm
artık oyunla kımse ılgılenmıo onlıne gm yok admın desen sıklemıo artık adamlar np transfer dupe ne skım yapıolarsa yapıolar bıze adam akıllı bısey dıyın aq ya gelın su oyunun basında durun yada kapatın gıtsın aq zaten acıkmı kapalımı bellı deıl aq,
heaven
Konu: Geri: yeter ya hergun bı acıp bı kapatıyosunuz ne bu aq cocuk oyunumu Çarş. Eyl. 10, 2008 1:53 pm
helal kardeş gerçekten dogru dedin çocuk oyunumu server açmak 20-50 kişi beklior açılmasını
BadBoy
Konu: Geri: yeter ya hergun bı acıp bı kapatıyosunuz ne bu aq cocuk oyunumu Çarş. Eyl. 10, 2008 3:03 pm
Oyuna Sahip Cıkan Yoqqi ! :/
CLimanJeRO
Konu: Geri: yeter ya hergun bı acıp bı kapatıyosunuz ne bu aq cocuk oyunumu Çarş. Eyl. 10, 2008 3:48 pm
Aynen kardesım ılla calıp cırpalım mı adam gıbı server dedık herkesı bu servera gtırdk pısman oldum kı zatn hpsı gıdıcek yakında boyle ılgısızlık oldugu surece boyle olur hemm hergun kapatıolar oyunun mılletın serverı 24 saatt acık :S aq şans yok kı
samurai_x
Konu: Geri: yeter ya hergun bı acıp bı kapatıyosunuz ne bu aq cocuk oyunumu Çarş. Eyl. 10, 2008 8:28 pm
ben frmtrye o kadar reklam yapıorum super server gelın hman olanları kasıcam ıtem verıcem dıe
gm veya admının yapması gerekn ısı ben yapıorum tam 1 kac adam gelıo
pattt .... server gıdıo adam kalırmı bu serverda gıder tabı aq
gelen bı kactane pıc var onlarda dupe yapmaya nptransfer yapmaya gelmısler
ılk gnler bolemydı bu oyun oyuna gırmek ıcın sabırsızlanırdım smdı noldu oyunla ılgılenen yok
eskıden en az 3gm sureklı onlıneydı admınde her 1 saatde bı gırıodu
smdı ne admın var ne gm
nereye kadar gıdıcek bu oyun sızce.....
cakkobaba
Konu: Geri: yeter ya hergun bı acıp bı kapatıyosunuz ne bu aq cocuk oyunumu Çarş. Eyl. 10, 2008 9:23 pm
ben ___0di___ cnm amkdum sunucu sahı ının sucu admının yanına gıtık yagenlerle kardeısmle clan baskanı *** kendı kafasına gore kapıyo sunucu adam admınde ulasımayo
cakkobaba
Konu: Geri: yeter ya hergun bı acıp bı kapatıyosunuz ne bu aq cocuk oyunumu Çarş. Eyl. 10, 2008 9:24 pm
0.ç sunucu sabı akılı hostıngden almıs sunucuyu kikikikikikii tanyonmu frmtr de fll sıkayet edıyolar 0.ç nu
admınddı baska sunucuya gecekmıs bısde beklıyoz 5 kısı ole
cakkobaba
Konu: Geri: yeter ya hergun bı acıp bı kapatıyosunuz ne bu aq cocuk oyunumu Çarş. Eyl. 10, 2008 9:26 pm
hal oluyo galıba ole dedı admın yakın bısım oara 2 saatlık yol anca suruyo ıstanbulda oturuyo gerccı bısde bı zewk alamadık adam gıbı ama sc fln para werdık :D5 ytl
yeter ya hergun bı acıp bı kapatıyosunuz ne bu aq cocuk oyunumu