FORUMUMUZA HOSGELDİNİZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUMUMUZA HOSGELDİNİZ

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın...

3 posters
YazarMesaj
JrB0n

JrB0n

Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın... Empty
MesajKonu: Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın...   Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın... Icon_minitimeCuma Eyl. 05, 2008 5:22 pm

Arkadaşlar Olaya Geçim Hemen. Bizim Clan'dan Olan Samurai_x Arkadaşımız Boss ' ları Kesiyor İtemleri ' de Ben Alıyorum. Bu Arkadaşlar İtem Kavgasına Girdi Amcaoğulları Normal Olarak Kendilerini Savunuyorlar...Neyse İşte İtem İstediler Benden Dedim Veremem Sana Verirsem Öbürlerinede Vermek Zorundayım Ama Elimde İtem Yok Diye Bi laf Kullandım Baktım Kafa Tutuyorlar Küfür Ediyorlar Clandan Attım Yoksa İtemlerini Verecektım Zaten Bugun Dağıttım Bütün İtemleri Clan Arkadaşlarıma ... Neyse Bu Ramazan Ayında Allaha Havale Ediyorum Bunları...

Image Hosted by ImageShack.us

HayatBoshPompalaCosh

MesajKonu: Geri: Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın...   Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın... Icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 9:30 am

Hepsi Terbiyesiz Bırak Zaten Oyunu Bıraktın!
samurai_x

MesajKonu: Geri: Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın...   Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın... Icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 5:35 pm

bosları kesen bızız aq kavga eden adamlara bak^^^salla hasan hepsı pıc o whoya ben samma kestım gıga verdım +7 goglsuk shel verdım ama pıcın tekı salla
HayatBoshPompalaCosh

MesajKonu: Geri: Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın...   Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın... Icon_minitimePaz Eyl. 07, 2008 5:44 pm

Bide Çok Artist

Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-