Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın...
3 posters
Yazar
Konu: Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın... Cuma Eyl. 05, 2008 5:22 pm
Arkadaşlar Olaya Geçim Hemen. Bizim Clan'dan Olan Samurai_x Arkadaşımız Boss ' ları Kesiyor İtemleri ' de Ben Alıyorum. Bu Arkadaşlar İtem Kavgasına Girdi Amcaoğulları Normal Olarak Kendilerini Savunuyorlar...Neyse İşte İtem İstediler Benden Dedim Veremem Sana Verirsem Öbürlerinede Vermek Zorundayım Ama Elimde İtem Yok Diye Bi laf Kullandım Baktım Kafa Tutuyorlar Küfür Ediyorlar Clandan Attım Yoksa İtemlerini Verecektım Zaten Bugun Dağıttım Bütün İtemleri Clan Arkadaşlarıma ... Neyse Bu Ramazan Ayında Allaha Havale Ediyorum Bunları...
HayatBoshPompalaCosh
Konu: Geri: Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın... Paz Eyl. 07, 2008 9:30 am
Hepsi Terbiyesiz Bırak Zaten Oyunu Bıraktın!
samurai_x
Konu: Geri: Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın... Paz Eyl. 07, 2008 5:35 pm
bosları kesen bızız aq kavga eden adamlara bak^^^salla hasan hepsı pıc o whoya ben samma kestım gıga verdım +7 goglsuk shel verdım ama pıcın tekı salla
HayatBoshPompalaCosh
Konu: Geri: Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın... Paz Eyl. 07, 2008 5:44 pm
Bide Çok Artist
Bana Çocuk Diyenlerin Ramazan Ayında Yaptıklarınada bakın...