FORUMUMUZA HOSGELDİNİZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUMUMUZA HOSGELDİNİZ

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

HatreD ' in Yaptığı Terbiyesizlik...

2 posters
YazarMesaj
JrB0n

JrB0n

HatreD ' in Yaptığı Terbiyesizlik... Empty
MesajKonu: HatreD ' in Yaptığı Terbiyesizlik...   HatreD ' in Yaptığı Terbiyesizlik... Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 8:25 pm

Arkadaşlar Her Zaman ki Gibi Delos ' da Exp kasarken Biri Geldi ... Ks yapmaya başladı dedık başka yere git Bize çocuksunuz Felan dedi ve Arkasından Dediği Lafa BAkın ... Ramazan Ayındayız AYIP...

https://2img.net/r/ihimizer/img74/3356/200893201724aq7.jpg
aDjuSsTCrosS

aDjuSsTCrosS

MesajKonu: Geri: HatreD ' in Yaptığı Terbiyesizlik...   HatreD ' in Yaptığı Terbiyesizlik... Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 6:04 pm

o gün bende oradaydım geçerken ugradım arkadşlarımı ziyaret ediyim dedim Smile ..Fakat HaTReD in söyledigi sözler ben bile şoke oldum .. BEnce Sukunet ile biz kendimizi daha iyi anlatmaya çalışıyoruz..Bunlar bu mübarek günlerde anca bole terbiyesiz ahlaksızca şeyler soylerler Yaşları 6 * 7 kesin akılları ermiyor..Hiç takma kafana olur bole seyler ... HErkes gördü şuan ne oldugunu. .
JrB0n

JrB0n

MesajKonu: Geri: HatreD ' in Yaptığı Terbiyesizlik...   HatreD ' in Yaptığı Terbiyesizlik... Icon_minitimePerş. Eyl. 04, 2008 8:19 pm

Evet Gördün Biz Neler yapıyoruz bide hakaret yiyoruz ama ne diyelim Allahından Bulsun...

HatreD ' in Yaptığı Terbiyesizlik...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-