FORUMUMUZA HOSGELDİNİZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUMUMUZA HOSGELDİNİZ

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Lütfen acil Bakın

3 posters
YazarMesaj
heaven

heaven

Lütfen acil Bakın Empty
MesajKonu: Lütfen acil Bakın   Lütfen acil Bakın Icon_minitimeSalı Eyl. 02, 2008 3:04 pm

HumanGm ile konusuodum Birden Disconnected Verdi ... Ama Hiç Küfür v.b Etmedim bana Sen Dupecısın Dedi.. Yan Charla Geldim Kalmadı Onuda Banladı ... Bakınız Gmler 1 inv dolu +3 ii doldurdum ve tam 3 tane +8 çıktı şans işi bu ve +7 fp ler topladım 1 inv dolu +8 fp set yaptm buda dupe olamaz yani sonra delosa gittim +10 str takıları yaptım +9 cıkıor 2 kez attila kestim bana +1 ep wardı 2 tane ... 1 tane arktan aldım +2 ep bastım human gm çekti onu düpe dedi.. bakınız priest 54 asas 49 level o kadar emek bosa char kalmadı hepsini banladı ve diger char wardı 12 lwl warrior onla girdim dedim asas neden banlandı ve cevap senı gene şikayet ettiler düpecisin dedim ss warmı çektilermi hayır seni tüm server şikayet etti dedi sora dedim pm lerini say dedim CEVAP ( HİÇBİŞE HATIRLAMIYORUM ) hepsini unuttum dedi yani sölücek bi yalanı kalmamıştı ben oruçlu oruçlu isyan ederken o orda bana gülerek dalga geçiyordu... artık yetti .. bu kadar emek boşa bu kadar en sonunda dediki peki sen nasıl hemen asası bozup priest yaptın bende dedimki asasla pri itemlerini toplayıp bankaya attım 3-4 saat surdu .. İŞTE ONUN CEVABI .... He Ok .. Pm Blocked ve Kapattı ... Ardından Banned Yedi...

SAygılarımLa Banlı Charlarım 0blivi0n ve Heavenx
domestos2

domestos2

Lütfen acil Bakın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen acil Bakın   Lütfen acil Bakın Icon_minitimeSalı Eyl. 02, 2008 3:15 pm

HumanGm Seni Haksız Yere Banladığı İçin Kendisi Ban Yedi Hiç Bir Günah Cezasız Kalmaz Very Happy
heaven

heaven

Lütfen acil Bakın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen acil Bakın   Lütfen acil Bakın Icon_minitimeSalı Eyl. 02, 2008 3:17 pm

evet admin dogru yolu buldu ve 2 sininde banlarını açıor Smile
heaven

heaven

Lütfen acil Bakın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen acil Bakın   Lütfen acil Bakın Icon_minitimeSalı Eyl. 02, 2008 3:18 pm

itemler silinmiş pff Sad
GameMasTerKarus

GameMasTerKarus

Lütfen acil Bakın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen acil Bakın   Lütfen acil Bakın Icon_minitimeSalı Eyl. 02, 2008 3:21 pm

itemler mecburi:S
https://partystarted.yetkin-forum.com
heaven

heaven

Lütfen acil Bakın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen acil Bakın   Lütfen acil Bakın Icon_minitimeSalı Eyl. 02, 2008 3:21 pm

tamammm buda yeter arkadaşta fazladan ii 8 wardı onu alarım Smile paperler ve takılar kolay
GameMasTerKarus

GameMasTerKarus

Lütfen acil Bakın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen acil Bakın   Lütfen acil Bakın Icon_minitimeSalı Eyl. 02, 2008 3:22 pm

h.o:Very Happy
domestos2

domestos2

Lütfen acil Bakın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen acil Bakın   Lütfen acil Bakın Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 12:32 am

human Gm nin yaşı 11 miş Very Happy bölelerini gm yapıyolar
GameMasTerKarus

GameMasTerKarus

Lütfen acil Bakın Empty
MesajKonu: Geri: Lütfen acil Bakın   Lütfen acil Bakın Icon_minitimeÇarş. Eyl. 03, 2008 2:49 pm

11yasında gm falan yok en kücügü 18 en büyügü 20 humangm 17yasındaydı yol verildi

Lütfen acil Bakın
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-